NAKON ŠTO JE VRANJEŠ BIO GLAVNA TEMA BEOGRAĐANA, KARLEUŠA UDARILA KONTRU: Sve PUCA, sa njom NEMA ZEZANJA
Vruće fotke Jelene Karleuše u miniću, Foto: Instagram/karleusastar

HIT NA INTERNETU

NAKON ŠTO JE VRANJEŠ BIO GLAVNA TEMA BEOGRAĐANA, KARLEUŠA UDARILA KONTRU: Sve PUCA, sa njom NEMA ZEZANJA

Pevačica ništa ne prepušta slučaju

Objavljeno:

Kao što smo već pisali, Sloba Radanović je napravio gala promociju povodom objavljivanja novog albuma.

Mnoge poznate ličnosti su došle da ga podrže, a među njima je bio i fudbaler Ognjen Vranješ kog nemamo prilike da viđamo često na ovakvim dešavanjima.

Ognjen na promociji
Ognjen na promocijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su svi čekali da Jelena Karleuša nešto kaže, budući da nije u dobrim odnosima ni sa Ognjenom, a ni sa Slobom, ona je rešila da uradi kontru.

Jelena je objavila set provokativnih fotografija, a bujni silikoni su u prvom planu. Rešila je da pokaže da sa njom nema šale, i da retko ko može da iznese bele obrve, plava sočiva i ovakav stajling!

Jelena je objavila set provokativnih fotografija
Jelena je objavila set provokativnih fotografijafoto: Instagram/karleusastar

Mini haljinica, dokolenice i sandale su pravi hit, a Karli zna šta radi.

Pevačica je oko vrata imala i glomaznu ogrlicu koja je prepuna cirkona, a privezak je u obliku srca. Tu su i šnalice za kosu, kao i jarki crveni karmin koji je sve razbio.

Pogledajte još provokativnih fotki:

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Karleuša i Ognjen su imal i kratku romansu o kojoj je brujao Balkan, budući da je tada bila udata. Zbog te nametnute afere prošla je kroz linč, i u medijima i u braku, a nedavno je progovorila o tome.

- Prošla sam najgoru moru svake žene. Bez obzira na to što sam na tim fotkama sama, Duško to nije mogao da prevaziđe. Da je bilo ko drugi bio na mom mestu, to ne bi dobilo takve razmere, ali ja sam Jelena Karleuša. Mislila sam da on nije ozbiljan, ali kada se sve to desilo, shvatila sam da je on jedan osvetnik i čovek koji je spreman na sve. Ali on sada nije ni bitan. Bitno je kakvu sam ja glupost uradila. Žao mi je što sam celu porodicu provukla kroz to. Bilo me je sramota da govorim o tome. Duško je prihvatio sve to, ali nije mogao da mi oprosti ono što je bilo u medijima. U međuvremenu je prošlo pet godina, među nama su pokidane niti, naše ćerke su porasle. Ja sam Dušku, inače, oprostila sve što je radio, ali on nije tip koji prašta. Tu medijsku bruku u kojoj je predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi oprostio. Ja prihvatam krivicu u celosti. Da je mene Duško dovoljno voleo, kao što sam ja njega, mogao bi da prevaziđe skandal – ispričala je Jelena za Informer nedavno i dodala da ćerke znaju za taj skandal, ali o njemu nikad nisu pričale s njom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.